بهترین عایق رطوبتی برای ساختمان کدام است؟

این بخش مربوط به مقالات و یا مطالبی میباشد که دارای منبع هستند

بهترین عایق رطوبتی برای ساختمان کدام است؟

نوشتهاز mahiii » یک شنبه دی 19, 00 9:52 am

استفاده از عایق مناسب برای جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان امر مهمی میباشد بنابراین استفاده از عایق‌های مناسب یکی از مهمترین کشفیات انسان ها بوده است. از انواع مختلفی از عایق ها برای ضدآب کردن ساختمان ها می توان استفاده نمود. در گذشته عایق های گوناگونی مانند قیر و ایزوگام یا پشم شیشه و غیره استفاده می کردند؛ اما امروزه تکنولوژی نانو با تولید عایق های رطوبتی نانو گامی بزرگ در صنعت عایق رطوبتی برداشت است.
سیما

انواع عایق های رطوتی ساختامن از گذشته تا به امروز:

سیمان

سیمان یکی از عایق های قدیمی که کار کردن با آن بسیار ساده می باشد. تهیه کردن سیمان در زمان کوتاهی امکان پذیر است. استفاده از عایق های سیمان برای عایق بندی ساختمان ها نیاز به هزینه اضافی ندارد و بسیار در هزینه‌ها صرفه جویی می کند. این عایق باید حتما در سطح تراز شده سازی انجام شود وگرنه نمی تواند خاصیت ضد آب سازی خود را به خوبی اجرا کند.
این عایق را بعد از اینکه را خشک شد دیگر نمی‌توان تغییر داد.

عایق های مایع ضد آب
عایق مایع یکی از عایق هایی است که برای آب بندی ساختمان ها و کار میرود.

عایق پشم شیشه ای :
یکی دیگر از عایق های مورد استفاده ساختمان ها عایق های پشم شیشه ای هستند این عایق ها بر اساس دانسیته ای که دارند قیمت های متفاوتی دارند. عایق های پشم شیشه از طریق کشیده شدن رشته های پرشم توسط جریان همنوایی یا بخار تشکیل می‌شود. عایق های پشم شیشه بسیار ناپایدارند، به راحتی از بین می روند و باعث نفوذ آب به داخل ساختمان می شوند.

عایق های رطوبتی پیش ساخته :


عایق های رطوبتی پیش ساخته از قیر صنعتی، مواد پلیمری، پلی استرهای بافته نشده، پودر مس تشکیل می شود این عایق ها سبک و قابل انعطاف هستند دارای پوسیدگی و شکنندگی هم نمی شود. عمر مفید آنها کم و هزینه بسیار بالایی برای انجام دارد.

پرایمر یا آستر ها :


یکی دیگر از عایق های رطوبتی هستند که به حالت مایع و بر پایه ی قیر، رزین و حلال ها می باشد. این عایق ها برای سطوح مختلف به کار می رود اما نمی توانند به تنهایی باعث ضدآب کردن ساختمان شود و لازم است که همراه با دیگر عایق های رطوبتی از آنها استفاده شود.

عایق های رطوبتی نانو:

عایق رطوبتی نانو با داشتن ذرات بسیار ریز به راحتی از منافذ میکروسکوپی عبور کرده و به درون مصالح نفوذ می‌کند، بنابراین دیرتر از بین رفته و کارایی بسیار بالاتری دارد. باعث آب بندی ۱۰۰% سطوح ساختمان می شوند.
ایجاد عایق بندی رطوبتی، الکتریسیته، صوتی و حرارتی به صورت همزمان ایجاد می کند. مقاومت بالایی در برابر اشعه UV دارند. قابلیت شست و شوی آسان دارند. عایق های رطوبتی نانو سازگار با محیط زیست و غیر قابل اشتعال هستند. عایق های نانو اجرای سریع و آسانی دارند و بسیار مقرون به صرفه می باشند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد انواع عایق های رطوبتی نانو https://doctornano.ir/nano-waterproofing/می توانید به سایت دکتر نانو مراجعه نمایید.
mahiii

 
نوشته: 2
پیوستن: چهار شنبه دی 15, 00 10:05 pm
Given: 0 thanks
Received: 0 thanks

برگشت به دیگر مقالات

اکنون هست

;کسانی که اکنون در این تالار هستند: کاربری نام ننوشته است کاربر و 1 میهمان

cron